Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla birini yaralamak

Rüyada silahla birini yaralamak

Rüyada silahla birini yaralamak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada silahla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada birini silahla yaralamak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla adam yaralamak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla yaralamak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada silahla birini yaralamak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kendini yaralamak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada kendini silahla yaralamak arzuların yerine geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam yaraladıgını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments