Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve maymun görmek

Rüyada fare ve maymun görmek

Rüyada fare ve maymun görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fare ve maymun gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Rüyada fare ve maymun görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada maymun ve yavrusunu görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yükseleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dev maymun görmek günü birlik tatillere çıkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı maymun görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine alamet eder.

Rüyada kendini maymun görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada maymun kakası görmek şansın ve bahtının da açılacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalettir.

Rüyada hasta maymun görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments