Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta maymun görmek

Rüyada hasta maymun görmek

Rüyada hasta maymun görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına inanılır.

Rüyada hasta maymun gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Rüyada hasta maymun görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulur.

Rüyada sevimli maymun görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada maymun yumurtası görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına, dileklerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve maymun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Rüyada maymun ve köpek görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunu dövmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sarı maymun görmek huzurlu günler geçirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments