Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun tarafından kovalanmak

Rüyada maymun tarafından kovalanmak

Rüyada maymun tarafından kovalanmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, onlara galip geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Rüyada maymun tarafından ısırılmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kar elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişi tarafından kovalanmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarafından kovalandığını görmek bir beladan kurtulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalettir.

Rüyada koyun tarafından kovalanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada arkadaş tarafından kovalanmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments