Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun ve yavrusunu görmek

Rüyada maymun ve yavrusunu görmek

Rüyada maymun ve yavrusunu görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada yavru maymun görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru maymun beslemek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine inanılır.

Rüyada maymun ve yavrusunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada maymun yavrusu görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada maymun almak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi maymun görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada maymunu görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini maymun olarak görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments