Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini maymun görmek

Rüyada kendini maymun görmek

Rüyada kendini maymun görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini maymun gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada maymun gibi yürümek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük maymun görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada dişi maymun görmek ağlayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun emzirmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada bebek maymun görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada maymundan kaçtığını görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada maymunu öpmek kazancın günden güne düşeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments