Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun kakası görmek

Rüyada maymun kakası görmek

Rüyada maymun kakası görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun kakası gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada maymun kakası görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymunla sarılmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, rahatlayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi maymun görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, canının kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada hamile maymun görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada maymun doğurmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç maymun görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun saldırdığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada oyuncak maymun görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ilerleyemeyeceğine, işlerinin iyi gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments