Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tüyü görmek

Rüyada fare tüyü görmek

Rüyada fare tüyü görmek işe zorla gidip geleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, şifa ve moral bulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada fare tüyü gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada tüysüz fare görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sevindirici şeyler duymaya delalet etmektedir.

Rüyada fare tüyü görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tüylü fare görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü fare görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada melek tüyü görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada tüysüz güvercin görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karga tüyü görmek onun zamanını çalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments