Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz fare görmek

Rüyada tüysüz fare görmek

Rüyada tüysüz fare görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Rüyada tüysüz fare gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada fare tüyü görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, aile hayatında sevinileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz fare görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tüylü fare görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tüylü fare görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dilinde tüy görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Rüyada dilde tüy bitmek zararın gittikçe daha da artacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Rüyada tüyleri aldırmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments