Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga tüyü görmek

Rüyada karga tüyü görmek

Rüyada karga tüyü görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, küslerin barışacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga tüyü gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada karga tüyü görmek ters giden durumların düzeltileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kargaların saldırdığını görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık karga görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kargası görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kara karga görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada karga kurtarmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde karga görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir karga görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments