Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tutmak

Rüyada fare tutmak

Rüyada fare tutmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, özgüveninin yerine geleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada fare tutmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada fareyi elinde tutmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, işe başlanacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare tutmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada fareyi tutmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde fare tutmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi eliyle tutmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yaban kazı tutmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments