Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi elinde tutmak

Rüyada fareyi elinde tutmak

Rüyada fareyi elinde tutmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kişinin can derdine düşeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Rüyada fareyi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Rüyada elinde fare tutmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi elinde tutmak yapılan işte ustalaşılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada fare tutmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kendi işinin başına geçeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada fareyi tutmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada elinde kalem tutmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments