Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fare tutmak

Rüyada elinde fare tutmak

Rüyada elinde fare tutmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, şansının ve bahtının döneceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada elinde fare tutmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada elinde fare tutmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Rüyada fareyi elinde tutmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi eliyle tutmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada fare tutmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Rüyada fareyi tutmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak büyük maddi kayıp verileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments