Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, tartışmalar yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilişkiye girdiğini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada biriyle ilişkiye girdiğini görmek rakipsiz hale geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çevreye karşı itibarın artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, yorulacağına işaret eder.

Rüyada bir çiftin ilişkiye girdiğini görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments