Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçekten hissetmek

Rüyada gerçekten hissetmek

Rüyada gerçekten hissetmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada gerçekten hissetmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada gerçekten hissetmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayıp gerçekten ağlamak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gerçekten gülmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gerçekten ağlamak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gerçekten tükürmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak gerçekten ağlamak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlarken gerçekten ağlamak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments