Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çiş yaptığını görmek

Rüyada çok çiş yaptığını görmek

Rüyada çok çiş yaptığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Rüyada çok çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Rüyada banyoda çiş görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada etrafa çiş yapmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, memur ise terfi edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çiş yapmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çiş yapan bebek görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak kazancının artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada çişi yıkamak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada banyoda çiş yapmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments