Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üveyik avlamak

Rüyada üveyik avlamak

Rüyada üveyik avlamak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kısmet alacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada üveyik avlamak gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada üveyik avlamak başarılarının artacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sermayesinin harcandığına değeceğine inanılır.

Rüyada üveyik kuşu görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada saksağan avlamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada denizde balık avlamak onların mutlu haberlerini alacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada kalkan balığı avlamak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, temize çıkacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada yılan avladığını görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayırlı bir karar verileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan avlamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments