Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz avlamak

Rüyada domuz avlamak

Rüyada domuz avlamak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yüceltileceği sözler duyacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada domuz avlamak gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada yaban domuzu avlamak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir eve taşınacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada domuz avladığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Rüyada domuz avlamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada denizden balık avlamak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, her daim temkinli olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, rahata kavuşmaya, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kalamar avlamak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada balık avlamak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments