Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ara yol görmek

Rüyada ara yol görmek

Rüyada ara yol görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, çok mutlu edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hem verimi yükselteceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada ara yol gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada ara yol görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına inanılır.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların arasında kalmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret eder.

Rüyada çiçekler arasında yürümek yaşanan maddi problemlerin artacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak arası terlik görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ana baba dualarının alınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments