Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla arayıp bulamamak

Rüyada telefonla arayıp bulamamak

Rüyada telefonla arayıp bulamamak hayır duaları alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şey arayıp bulamamak önemli bir makama terfi alacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini arayıp bulamamak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kazancın günden güne artacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak kesesinin her daim dolu kalacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Rüyada anneyi arayıp bulamamak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Rüyada arayıp bulamamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments