Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak arası terlik görmek

Rüyada parmak arası terlik görmek

Rüyada parmak arası terlik görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bolluk ve bereketin artacağına, karlı işler yapacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çalışmalarının artacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada parmak arası terlik gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada parmak arası terlik giymek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına inanılır.

Rüyada parmak arası terlik görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Rüyada parmaklı terlik görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçlar arasında koşmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada cevapsız arama görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası tavuk yemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına yorulur.

Rüyada ekmek arası soğan görmek sorunlarını bitireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Rüyada ekmek arası salam görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments