Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fal baktırdığını görmek

Rüyada fal baktırdığını görmek

Rüyada fal baktırdığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine inanılır.

Rüyada fal baktırdığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada falda yumurta görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada el fal baktırmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kendine kahve falı bakmak büyük işlere girileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bakla falı baktırmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada falı baktırmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kağıt falı görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız falı baktırmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada falına bakılmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments