Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falı baktırmak

Rüyada falı baktırmak

Rüyada falı baktırmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada falı baktırmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada birine fal baktığını görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada çay falı baktırmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada falım sakız görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada el falına bakıldığını görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Rüyada falda gemi görmek bazı girişimlerde bulunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fala baktığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falına baktığını görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret eder.

Rüyada falcı aramak endişelerin son bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments