Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakla falı baktırmak

Rüyada bakla falı baktırmak

Rüyada bakla falı baktırmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, feraha ermeye, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakla falı baktırmak gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada bakla falı baktırmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada iç bakla görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bakla görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bakla görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yaş bakla görmek biraz dinleneceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada taze bakla toplamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına inanılır.

Rüyada kuru bakla görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Rüyada bakla toplamak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments