Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el fal baktırmak

Rüyada el fal baktırmak

Rüyada el fal baktırmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada el fal baktırmak gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada el falına bakıldığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada el falı baktırdığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada el fal baktırmak elindeki imkânları seferber edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el falına bakmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el falı baktırmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, edilen duaların karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada fal bakan birini görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına inanılır.

Rüyada kahve falında melek görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Rüyada bakla falı baktırmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments