Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda yumurta görmek

Rüyada falda yumurta görmek

Rüyada falda yumurta görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada falda yumurta gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada falda yumurta görmek o kişiye zararının dokunacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Rüyada iskambil falı baktırmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada fal baktırmaya gitmek elinin bollaşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada falda evlilik görmek huzur ve saadet bulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Rüyada fala bakmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada falı görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalettir.

Rüyada kahve falında balık görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kağıt falı baktırmak rahatının bozulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments