Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız falı baktırmak

Rüyada yıldız falı baktırmak

Rüyada yıldız falı baktırmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız falı baktırmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada yıldız falı baktırmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada yıldız falı görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kahve falında geyik görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Rüyada falı baktırmak kısmetlerinin artacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve fal baktırmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fal baktığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falında zürafa görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada falda fil görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments