Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, sevdiğine kavuşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kafasını toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalettir.

Rüyada evlenmek ve boşanmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yeni yerler göreceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulur.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek mirasa, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate inanılır.

Rüyada evlenmek boşanmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments