Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaya sarılmak

Rüyada evliyaya sarılmak

Rüyada evliyaya sarılmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hasret çekileceğine delalet eder.

Rüyada evliyaya sarılmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada evliyaya sarılmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evliyayla konuşmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada evliya hırkası görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evliyadan su içmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarlığı görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Rüyada evliya türbesi görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments