Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya hırkası görmek

Rüyada evliya hırkası görmek

Rüyada evliya hırkası görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada evliya hırkası gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Rüyada evliya hırkası görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işini kaybedeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada pembe hırka görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada hırka hediye etmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada birine hırka vermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hırkayı ters giymek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hırkasını giymek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada bordo hırka görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hırka görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, mekân değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments