Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada evliyanın dua ettiğini gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaya dua etmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada evliyadan dua almak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaya dua okumak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan dua istemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada evliyanın duasını almak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments