Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyada dua etmek

Rüyada evliyada dua etmek

Rüyada evliyada dua etmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada evliyaya dua okumak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada evliyaya dua etmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Rüyada evliyadan dua almak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işarettir.

Rüyada evliyanın duasını almak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments