Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyadan dua almak

Rüyada evliyadan dua almak

Rüyada evliyadan dua almak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, geleceğinizin güzel olacağına delalettir.

Rüyada evliyadan dua almak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada evliyada dua etmek helal kazanç elde edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada evliyadan dua istemek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek manevi rahatlamaya erileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kimden akıl soracağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarında dua etmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evliyaya dua etmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada evliyaya dua okumak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada evliyadan dua almak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments