Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaya dua okumak

Rüyada evliyaya dua okumak

Rüyada evliyaya dua okumak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaya dua okumak gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada evliyaya dua okumak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada evliyadan dua almak çok kötü günler göreceğine, iyi hissedileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada evliyadan dua istemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, güzel haberler alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek hasta olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kötü günlerin geride kalacağına, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments