Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyadan dua istemek

Rüyada evliyadan dua istemek

Rüyada evliyadan dua istemek yol göstereceğine ve şifa olacağına, umutlarının da tükeneceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyadan dua istemek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Rüyada evliyadan dua istemek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, galibiyet kazanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulur.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Rüyada evliyaya dua etmek kesesinin dolacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek bol kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evliyadan dua almak büyük takdir toplanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada evliyanın duasını almak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yağmur yağmamasına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, içini açmaya karar vereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments