Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın duasını almak

Rüyada evliyanın duasını almak

Rüyada evliyanın duasını almak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evliyanın duasını almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada evliyanın duasını almak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Rüyada evliyaya dua okumak yaşanan sorunların sona ereceğine, yükünün hafifleyeceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyada dua etmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, elinin bollaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek terfi alacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada evliyaya dua etmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, yeni alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarında dua etmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, ününün çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments