Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyadan bir şey almak

Rüyada evliyadan bir şey almak

Rüyada evliyadan bir şey almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyadan bir şey almak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evliyadan bir şey almak ana baba dualarının alınacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyadan tokat yemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyanın görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada evliyaya sarılmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada evliya kerameti görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada evliyadan hediye almak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments