Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya kerameti görmek

Rüyada evliya kerameti görmek

Rüyada evliya kerameti görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, canın derdine düşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya kerameti gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Rüyada evliya kerameti görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada keramet göstermek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyanın duasını almak çok yoğun çalışacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın elini tutmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına delalettir.

Rüyada evliyadan ekmek almak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada evliya ismini duymak çalışkan bir kişi olunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarında dua etmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulur.

Rüyada evliya kabir görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments