Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın görmek

Rüyada evliyanın görmek

Rüyada evliyanın görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ağır günler geçireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyanın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada evliya için ağlamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yolunda devam edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada evliyayı öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada evliya ismini duymak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evliyaya yemek vermek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Rüyada evliya sandukası görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada evliya tabutu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret eder.

Rüyada evliyaya dokunmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evliyadan bir şey almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments