Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya yatır görmek

Rüyada evliya yatır görmek

Rüyada evliya yatır görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evliya yatır gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evliya yatır görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Rüyada evliya yatırı görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatıra dua etmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada faize para yatırmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada kadın yatır görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kazancın artacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yatır mezar görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evde yatır görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada evinde yatır görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments