Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yatır görmek

Rüyada evinde yatır görmek

Rüyada evinde yatır görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Rüyada evinde yatır gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada evinde yatır görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin altında yatır görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada türbe yatır görmek zor günlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada yatıra gitmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parayı bankaya yatırmak acı veren kazalara, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada bahçede yatır görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada evliya yatır görmek kimseyle konuşmayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada yatır görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments