Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatır mezar görmek

Rüyada yatır mezar görmek

Rüyada yatır mezar görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, büyük bir projeye girileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada yatır mezar gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada yatır mezar görmek çok üzüntü duyulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatır mezarı görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada para yatırmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Rüyada yatır ziyareti yapmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada evin altında yatır görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatırda dua etmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulur.

Rüyada yatırlar görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı bankaya yatırmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments