Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada faize para yatırmak

Rüyada faize para yatırmak

Rüyada faize para yatırmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, borcunun kalmayacağına, bereketin geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada faize para yatırmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Rüyada faize para yatırmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada faize para almak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına tabir olunur.

Rüyada faiz para almak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada faizle para almak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada faiz yemek durgun giden işlerin açılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret eder.

Rüyada faiz görmek kısmetinin açılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada bankamatiğe para yatırmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada bankaya para yatırmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments