Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya yatırı görmek

Rüyada evliya yatırı görmek

Rüyada evliya yatırı görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çirkin sözler işitileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya yatırı gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada evliya yatırı görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya yatır görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada bankaya para yatırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yatıra dua etmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, önünü göremez olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada deve yatırmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, daha sonra işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatır ziyaret etmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hesaba para yatırmak büyük hatalar yapacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede yatır görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments