Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yatır görmek

Rüyada evde yatır görmek

Rüyada evde yatır görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, neşesini kaybedeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yatır gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada evde yatır görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde yatır görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sosyal konumunun değişeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bebeği yatırmak gelirinin daimi olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide yatır görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatıra gitmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bankaya altın yatırmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada yatır mezarı görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada evliya yatır görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments