Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya kabrini görmek

Rüyada evliya kabrini görmek

Rüyada evliya kabrini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabrini gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada evliyaların kabrini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işarettir.

Rüyada evliya kabrini görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Rüyada evliya kabri görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya çelebiyi görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyaların türbesini görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada evliyadan bir şey almak işinden ekmeğinden olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments