Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya kabri görmek

Rüyada evliya kabri görmek

Rüyada evliya kabri görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işarettir.

Rüyada evliya kabri gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada evliyaların kabrini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada evliya kabrini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek ekonomik gücün çoğalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabri görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evliya ziyaret etmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek kendisine olan güveninin artacağına, işlerdeki verimin artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın öldüğünü görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments