Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaların kabrini görmek

Rüyada evliyaların kabrini görmek

Rüyada evliyaların kabrini görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zenginlik kazanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyaların kabrini gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalet eder.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada evliya kabri görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evliya kabrini görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada evliyaların kabrini görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan mektup almak verimliliğinin de artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada evliyanın ölümünü görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments