Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya çelebiyi görmek

Rüyada evliya çelebiyi görmek

Rüyada evliya çelebiyi görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, azap çektiğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya çelebiyi gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Rüyada evliya çelebi görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya çelebiyi görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada süleyman çelebiyi görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelebi görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Rüyada evliyadan yardım istemek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya eli öpmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments