Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka görmek

Rüyada hırka görmek

Rüyada hırka görmek işlerin düzgün gideceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rahat bir döneme girileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Rüyada hırka gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yeni hırka giymek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek hırkası almak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin duracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye hırka vermek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün hırka görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Rüyada hırka vermek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, büyüyeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işarettir.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına hırka vermek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, dünya mallarının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments